vineri, 7 decembrie 2012

Metode eficiente de promovare online si offline

Exista o multime de metode prin care va puteti promova afacerea, venim in ajutorul dumnevoastra cu cateva metode simple si eficiente prin care va puteti face cunoscuta afacerea atat in mediul online cat si offline”

1.    Puneti intotdeauna link-ul catre site-ul dumneavoastra pe cartile de vizita, brosuri, in semnatura din e-mail sau pe orice alt material care intra in contact cu potentiali client.

2.    Daca angajatii dumneavoastra poarta uniforma puteti imprima logo-ul si link catre site.

3.    Includeti link-ul catre site-ul dumneavoastra pe toate materialele promotionale pe care le oferiti clientilor, precum: cani personalizate, tricouri, brelocuri etc. Este o reamintire zilnica pentru a va convinge clientii sa acceseze site-ul.

4.    Toate communicatele de presa pe care le eliberati trebuie sa aiba adresa site-ului.

5.    Daca creati conturi pe diverse site-uri de anunturi sau portaluri pentru companii, includeti si datele de contact, aceste site-uri sunt indexate de catre google si sunt foarte mari sanse sa apareti in cautarile potentialilor clienti.

6.    Pe langa datele de contact pe care le afisati in cataloagele companiei puteti adauga si link-ul catre magazinul virtual, daca aveti unul, consumatorii au tendinta sa cumpere mai mult online decat sa faca comanda telefonic.

7.    Grabiti procesul de indexare prin “anuntarea” motoarelor de cautare ca site-ul dumneavoastra este online si functional.

8.    Daca nu ati reusit inca sa ajungeti pe prima pagina pentru cuvintele cheie dorite, va puteti folosi de instrumentele de promovare furnizate de catre motoarele de cautare, unul dintre ele si cel mai folosit in Romania este Google AdWords, acesta va ajuta sa ajungeti pe primele pagini pentru interogarile de cautare setate de catre dumneavoastra.

9.    Oferiti mici cadouri pentru perioade scurte de timp, clientilor care se inregistreaza la newsletter-ul companiei, veti avea oportunitatea de a le oferi informatii despre noile produse si servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu